Mladi policajac lupio bebu po leđima, koja se gušila nakon što je progutala kapi. Nakon nekoliko trenutaka čuo je zvuk za koji se molio Bogu.

Kad nastupi problem, znate li kako spasiti život? Jedan je maldi policajac to znao.

Joe Chronister postao je otac predivnom dječaku Gradyju. Maleni je Grady imao samo tri tjedna kada ga je jako zabolio trbuh, a Joe mu je htio olakšati bolove kapima za bebe.

Nije mu bilo ni na kraj pameti da se njegov sin zbog tih kapi mogao početi gušiti, no točno se to dogodilo. Kada nije znao kako pomoći svom sinu, odmah je pozvao pomoć.

Na taj hitan poziv odgovorio je 23-godišnji policajac Cody Hubbard. Budući da je i sam roditelj, Cody je zano da treba doći do djeteta što brže s Bogom na svojoj strani.

Foto: Facebook

Policajac se putem molio Gospodinu

„Gotovo cijelo vrijeme dok sam putovao tamo, molio sam da Gospodin bude na mojoj strani“, rekao je, „kada obitelj ovisi o vama na taj način, velik je to pritisak.“

Kad je beba napokon bila u njegovim rukama, udarila ga je ozbiljnost te situacije. Na svu sreću, policajac je znao što točno treba učiniti s bebom.

Okrenuo ju je na trbuh, te ju je čvrsto, ali ne prejako, udario po leđima nekoliko puta, a tada je čuo zvuk za koji se molio. Bebina su se pluća počela puniti zrakom. Kad je beba počela disati, svi su prisutni odahnuli.

Gradyjev otac opisao je intenzivan trenutak u kojem je život njegovog djeteta bio u rukama policajca, rekao je: „Pomogao mu je da diše i zaplače. Spasio je život mog sina.“

Cody je nakon tog događaja otišao natrag u svoj automobil. Tamo je ugasio svoju policijsku kameru te počeo plakati od olakšanja i zahvalnosti jer je zano da ga je Bog uprotrijebio kako bi spasio Gradyjev život.

„Počeo sam jecati jer, znate, drago mi je što je sve dobro završilo“, dodao je.

Cody je uistinu bio pravo oruđe u Božjim rukama.

„Smiluj mi se, Bože, o smiluj se meni jer mi se duša utječe tebi“ (Psalam 57,2).


Izvor: novizivot.net


Autor: Mislav Uzunić Datum objave: 21.06.2021.