PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

14.07.2020
tekst
tekst

Zanimljivosti

ZARAŽENI ĐOKOVIĆ O TURNIRU O KOJEM PRIČA CIJELI SVIJET: 'Radili smo čista srca i iskrenih namjera, žao mi je, nadam se da se broj zaraženih neće povećavati'

foto: adria tour

foto: adria tour

Ja ću ostati u samoizolaciji idućih 14 dana te ponoviti test za 5 dana, kaže najbolji tenisač svijeta

Autor: CroExpress

Novak Đoković pozitivan je na virus COVID 19. Odmah po dolasku u Beograd Novak se testirao zajedno s članovima obitelji i tima s kojima je bio u Beogradu i Zadru. On ne osjeća nikakve simptome.

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regiije, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, htjeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fair playa. Cilj je bio i pomoći dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplicirati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji idućih 14 dana te ponoviti test za 5 dana.”

24.06.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.