PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

03.06.2020
tekst
tekst

Zanimljivosti

(VIDEO) PJEVAČ MLADEN BURNAĆ POSLAO PORUKE PODRŠKE U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA 'Izaći će sve to na dobro, samo treba još strpljenja i samo bez panike'

foto: facebook/mladen burnac

foto: facebook/mladen burnac

Br. pregleda: 1208

Autor: CroExpress

Među ostalim osobama iz javnog života koje su iznijele svoje mišljenje o koronavirusu, priključio se i poznati zagrebački kantautor i pjevač, Mladen Burnać. Uvijek nasmijan i pozitivnog stava, objavio je na You Tubeu, Facebooku i Instagramu svoju podršku svima u borbi protiv koronavirusa, te poručio: "Izaći će sve to na dobro, samo treba još strpljenja i samo bez panike..." :)

Mladen je trenutno u svojevoljnoj samoizolaciji, te radi na čak 2 nova albuma. U pitanju je završavanje novog, 10-tog albuma u karijeri, čiji je izlazak najavio nedavnim singlom "Ako me ikada sretneš" (obradom stare pjesme Dine Merlina). Drugi album na kojemu radi, u stvari je zbirka njegovih stihova, naziva "Knjiga poezije". Na istome će se naći recitacije njegovih pjesama, samo uz pratnju dvije akustične gitare. Ako niste znali, Mladenovi stihovi često izlaze u zbirkama poezije, a njegova pjesma "Jer ti ljubiš drugoga" (danas već legendarni duet sa Arsenom Dedićem), objavljena je i u Međunarodnoj zbirci ljubavne poezije (nakladnik Kultura Snova).

18.03.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.