PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

04.08.2020
tekst
tekst

Zanimljivosti

MIROSLAV ŠKORO BIRAČIMA Omogućite Kolindi Grabar-Kitarović da kolače u zatvor nosi kome god hoće

Foto: HINA/Admir BULJUBAŠIĆ

Foto: HINA/Admir BULJUBAŠIĆ

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro pozvao je građane da Kolindi Grabar-Kitarović 22. prosinca omoguće da postane obična građanka i kolače u zatvor nosi kome god hoće, s obzirom na to da kao predsjednica takvim činom šalje poruku da tolerira ili otvoreno podržava kriminal.

Br. pregleda: 1486

Autor: CroExpress/Hina

'Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće!', napisao je Škoro na svom facebook profilu.

Grabar-Kitarović je ranije danas za Media Servis odgovorila na kritike zbog pjevanja na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog Uskokovog optuženika Milana Bandića ustvrdivši kako je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja, a poručila je i da će mu, bude li osuđen, u zatvor nositi kolače.

'Hoće li čestitka Bandiću promijeniti status Hrvatske na bilo koji način? Ako netko sa mnom politički surađuje, moram biti politički korektna da ostanem ono što jesam. Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost', poručila je. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi, tumači Grabar-Kitarović. 'A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno', rekla je, dodavši da ne vjeruje da će do toga doći.

03.12.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.