Autor: CroExpress

Qatar Airways omogućava 100.000 nagradnih karata zdravstvenim djelatnicima kao zahvalu za njihov izniman trud i predanost tijekom borbe s COVID-19 pandemijom. Održavanjem letova 24/7 tijekom posljednjih mjeseci, kao i uvođenje dodatnih 100 charter letova, Qatar Airways je provodio misiju vraćanja više od milijun putnika u njihove domovine, za što je primio brojne pohvale od putnika, ali i vlada brojnih država.

Shvaćajući napore koje su uložili, Qatar Airways sada želi nagraditi djelatnike u zdravstvu diljem svijeta. Mogućnost ostvarivanja nagradnih karti bit će dostupno do 18. svibnja 2020. Zdravstveni djelatnici mogu se registrirati za navedenu ponudu na qatarairways.com/ThankYouHeroes slanjem popunjenog obrasca nakon čega će moći preuzeti jedinstveni promo kôd na temelju redoslijeda prijava, odnosno slanja zahtjeva. Zdravstveni djelatnici diljem svijeta ostvaruju pravo na nagradne karte.

Kako bi zrakoplovna kompanija omogućila transparentan i pošten način dodjele nagradnih karata, svaka država dobit će određeni broj karata na temelju broja stanovništva, koji će biti raspoređen na razdoblje od sedam dana u trajanju od 12. do 18. svibnja 2020. Dnevna količina karata bit će dostupna svaki dan u 00:01 prema vremenskoj zoni GMT+3 tijekom trajanja kampanje.

Svi zdravstveni djelatnici koji preuzmu promotivni kôd moći će rezervirati do dvije nagradne karte za povratno putovanje Qatar Airwaysom u ekonomskom razredu u odredište Qatar Airwaysa po želji – jednu za sebe i jednu za suputnika. Karte je potrebno rezervirati do 26. studenoga 2020., a otputovati do 10. prosinca 2020. Karte su u potpunosti fleksibilne s dopuštenim neograničenim brojem promjena odredišta i datuma putovanja bez dodatnih naknada. Cijena karte i naknade se ne naplaćuju, dok putnik plaća samo pristojbe zračnih luka.

Datum objave: 14.05.2020.