Snimka svećenika koji je plakao za vrijeme mise nedavno je postala viralna na društvenim mrežama. Svećenik objašnjava da je plakao zbog nebrige za euharistiju.

Ime i mjesto svećenika nisu poznati. Međutim, sad ga poznaju stotine tisuća vjernika.

Svećenik izražava svoju veliku tugu i opisuje ono što smatra nepoštovanjem pred Isusom u Presvetom Sakramentu.

Iako izričito ne otkriva točan čin nevaženja, on implicira da je to nedostojno postupanje prema euharistiji. Također, iz njegova govora da se iščitati da mu je Gospodin nešto pokazao.

Video započinje svećenikom leđima okrenutim od kamere. Zatim se sagne i jeca od boli. Nekoliko trenutaka kasnije, obraća se vjernicima.

“Postoje stvari koje se ponekad ne mogu objasniti”, započinje. “Ono što se događa jest da jako boli kad nam Gospodin dopusti dijeliti ili vidjeti neke stvari”, kazao je svećenik.

„Od ovog trenutka u našoj je župi pričest moguća samo u usta i na koljenima. Ne može biti drugačije. “

Svećenik je kazao: “Krist je živ. On je među nama i to jako boli – ne samo kad se ne pričešćujemo, jer to za njega predstavlja veliku bol, nego i kad Ga prima netko tko nije svjestan koga prima“.

„Isusa primaju kao da primaju hranu – kao da ne vjeruju u Njegovu prisutnost u Euharistiji, a on je itekako živ. A iako sam vam rekao da primate Euharistiju na ovaj način, budite oprezni … čak i ako je to mala čestica – najsitnija – On je tamo.“

“Zbog toga se uvijek mora voditi najveća moguća pažnja”, zaključuje svećenik.

No sabemos el nombre del Sacerdote ni de la Parroquia. Al parecer oyó o vio algo durante la Celebración de la Sagrada Eucaristía. #viral #SantaMisa #Eucaristía #santísimo #virgenmaria #Increible #ASOMBROSO #ComunionEspiritual #iglesiacatolica #facebook #google #youtube #SacerdotesCatolicos

Objavljuje Deinner Católico u Nedjelja, 21. veljače 2021.

Izvor: dnevno.hr

Autor: CroExpress Datum objave: 05.03.2021.