Autor: CroExpress

Hrvatski glazbeni savez Unison postavio je pitanje domaćim zvijezdama što će prvo napraviti kad sve ovo završi. Osim što naši glazbenici redovito sviraju i pjevaju u sklopu projekta #OdSobeDoSobe, prilično su kreativni i dok odgovaraju na pitanja.

Karantena ne djeluje dobro na svakoga, baš zato se naši glazbenici trude uveseljavati publiku putem društvenih mreža, kako svojim glazbenim izvedbama, tako i sada emotivnim i duhovitim odgovorima. Na pitanje što će prvo napraviti kad sve ovo završi, Saša Lozar kaže da se najviše veseli obiteljskom ručku i domaćoj juhi svoje mame, kojoj je javno obećao da joj više nikada neće reći da da joj je juha – neslana.

Maja Šuput planira napraviti feštu u restoranu i pozvati sve prijatelje na tulum, ali prije toga će posjetiti kozmetičara i frizera obzirom na to da ju, kako tvrdi, ni Face ID na telefonu više ne prepoznaje.

Matija Cvek prvo će napraviti jedan dobar roštilj i party sa svima koje nije vidio zadnjih mjesec dana.

A Jacques Houdek poručuje svima da budu doma i da će nakon karantene promijeniti ime! Ne planira se zvati više Jacques nego – Domagoj. Objašnjenje za taj Jacquesov potez, kao i odgovore ostalih poznatih glazbenika pogledajte u videu na YouTube kanalu Unisona.

Datum objave: 14.04.2020.