Iako na stadionu Crvene zvezde nije bio dopušten ulazak navijača, internetom se proširila video snimka na kojoj se jasno čuju gnjusne uvrede.

Zlatan Ibrahimović nije igrao na gostovanju Milana kod Crvene zvezde u šesnaestini finala Europske lige (2:2), ali je švedski napadač doživio velike uvrede sjedeći na tribinama.

Iako na stadionu Crvene zvezde nije bio dopušten ulazak navijača, internetom se proširila video snimka na kojoj se jasno čuju gnjusne uvrede upućene prema Zlatanu.

“Pi*** jedna, balijo jedna… uvrede su pljuštale s tribina prema Zlatanu koji se na sve nije ni osvrnuo.

Uvrede su bile upućene i prema Anti Rebiću, koji je odigrao prvih 45 minuta za Rossonere.

Snimku možete pogeldati ovdje.

Oštra osuda iz kluba

Zvezda je žestoko reagirala na ove urede i poručila da će naći “primitivnog pojedinca” koji je vrijeđao Ibrahimovića.

“Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerirati”, navodi se u priopćenju.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 19.02.2021.