Podržite vašim glasom film “Zagreb Loves You”. 

Slijedom nemilih događaja koji su početkom ove godine pogodili naš glavni grad, Turistička zajednica Grada Zagreba osmislila je promotivni film pod nazivom “Zagreb Loves You“. Ovim filmom, nastalim nakon zagrebačkog potresa, najjačeg kojeg je Zagreb osjetio u posljednjih 140 godina i to u jeku pandemije uzrokovane koronavirusom, Turistička zajednica Grada Zagreba nastojala je predočiti osjećaje, hrabrost i nadu njegovih građana, ali i zahvaliti na podršci koja je dolazila i izvan granica Lijepe Naše.

Spomenuti promotivni film „Zagreb Loves You“ našao se u konkurenciji za prestižnu nagradu People’s Choice koju dodjeljuje Međunarodni komitet turističkih filmskih festivala (CIFFT).

Nagrada i/ili bodovi se dodjeljuju filmu s najviše glasova, a glasovati je moguće zaključno do 25. listopada 2020. putem ove  poveznice .

Proslijedite poveznicu svojim udrugama i zajednicama, kako bi svi oni koji to žele imali priliku sudjelovati u glasovanju i na taj način dati podršku filmu Turističke zajednice Grada Zagreba, ali ujedno i našem Zagrebu.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 14.10.2020.