Autor: CroExpress

Drugu godinu zaredom organizira se Antunovski hod mladih, a ove godine će se održati 6. lipnja.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt koji mladi spremaju već nekoliko mjeseci pa se uključio pozavši sve mlade da se pridruže Antunovskom hodu koji će započeti u svetištu svetog Antuna u Sesvetskim Selima, župi u kojoj je Mateo odrastao i ministrirao.

Nakon svete mise u 15 sati mladi će krenuti prema Svetom Duhu, a zaustavit će se i u Dubravi kod hercegovačkih franjevaca dok će središnji događaj biti na trgu bana Jelačića.

Pogledajte poziv našeg nogometaša:


Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Dragi mladi!???? Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić poziva sve mlade da se pridruže ovogodišnjem Antunovskom hodu koji će se održati 6. lipnja. Hod će započeti u svetištu svetog Antuna u Sesvetskim Selima, župi u kojoj je Mateo odrastao i ministrirao. Nakon svete mise u 15 sati mladi će krenuti prema Svetom Duhu, a zaustavit će se i u Dubravi kod hercegovačkih franjevaca dok će središnji događaj biti na trgu bana Jelačića. Kovačić je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt koji mladi spremaju već nekoliko mjeseci, a ni trenutna situacija neće zaustaviti da se Bog proslavlja ulicama Zagreba. @mateokovacic8 #budiFRAjer???? #antunovskihodmladih #evangelizacijska16670 #DDV #OFMConv #svetiantunpadovanski Objavu dijeli fra Stjepan Brčina (@stjepanbrcina) Svi 31, 2020 u 9:13 PDT

Datum objave: 01.06.2020.