Liječnici se bore za život vozača hitne pomoći, a liječnica je stabilno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u Suhopolju, nedaleko od Virovitice, dvije su osobe poginule, a dvije teško ozlijeđene. Virovitičko-podravska policija izvijestila je kako su u prometnoj nesreći sudjelovali vozilo Hitne pomoći i osobni automobil.

Nesreća se u 17.40 sati  dogodila na Državnoj cesti D2, u Ulici kralja Tomislava kod kućnog broja 111. Vatrogasci DVD Suhopollje i mještani pružili su prvu pomoć ozlijeđenima. Pacijentica i medicinska sestra preminule su od teških ozlijeda. Liječnici se bore za život vozača hitne pomoći, a liječnica je stabilno.

Prema neslužbenim informacijama došlo je do slijetanja vozila Hitne pomoći, a što se točno dogodila policija će utvrditi očevidom.

Putem društvenih mreža kolege nesretne medicinske sestre opraštaju se od nje.

“Danas je naš posao na kotačima naplatio danak u najgorem mogućem smislu. Danas, na radnom mjestu poginula je svima draga kolegica sestra u prometnoj nesreći. Obitelji iskrena sućut od radnih kolegica i kolega”, navode.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović obiteljima poginulih u teškoj prometnoj nesreći u Suhopolju, u kojoj su stradali medicinska sestra i pacijentica, uputio je izraze sućuti.

“U ovim teškim trenucima, obiteljima poginulih u ovoj teškoj prometnoj nesreći, u svoje osobno ime, izražavam duboku sućut i suosjećanja”, stoji u izrazu sućuti, a prenosi Informativni centar Virovitica.


 

Autor: CroExpress, HINA Datum objave: 03.08.2021.