SC Olympia Neulußheim II – SG Croatia Mannheim 1-2 (0:1)

SG Croatia Mannheim počela je 4. kolovoza s pripremama za sezonu 20/21. u koju ulaze obogaćeni brojnim dolascima novih igrača.

U subotu su odigrali prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu protiv druge momčadi SC Olympia Neulußheim i zabilježili pobjedu na gostujućem terenu.

Prvi zgoditak za vodstvo SG-a postigao je već u 14-oj minuti Mateo Džijan, a drugi zgoditak uslijedio je početkom drugog poluvremena, u 58-oj minuti Igor Ivanovic iz drugog plana sjajnim prodorom povisuje vodstvo na 0:2 za goste iz Mannehiima.

Nakon drastičnog pada snage gostiju, domaćini su uspjeli smanjiti razliku golom Fritscha, no pobjedu su na kraju odnijeli dečki iz Croatije Mannheim.

Važno za napomenuti kako je u ovoj utakmici momčadi SG Croatiu Mannheim nedostajalo čak 11 igrača, što radi godišnjih odmora a što radi ozljeda. Sveukupno, igrači na terenu su pružili dobru igru pokazavši kako se na njih može računati u novoj sezoni.

Sljedeća utakmica igra se u subotu, 22.08 u 17 h protiv ekipe Viktorie Neckarhausena

Iz kluba su istaknuli kako velik broj igrača SG Croatia Mannheima iduće polusezone sve svoje novčane premije donira za borbu protiv raka ‘We ride against Cancer’ u režiji Miljenka Mrkonjića.

Autor: CroExpress Datum objave: 20.08.2020.