Thomas Olbrich savjetuje poslodavcima transparentnost prema zaposlenicima savjetuje poslodavcima transparentnost prema zaposlenicima.

 

Specijalizirani portal za ponudu i potražnju poslova karriere.at” istražio je mišljenje svojih korisnika o tome smatraju li svoj posao sigurnim u vrijeme korona krize. Čak svaki korisnik portala boji se otkaza, iako većina ipak smatra da imaju sigurno zaposlenje, prenosi kroativ.at.

Svaka treća ispitana osoba ne vidi ništa negativno u vezi svog posla u narednom razdoblju, a 31 posto ispitanika smatra svoje radno mjesto potpuno sigurnim. Ipak, svaki peti, odnosno 21 posto ispitanika, se boji za budućnost svog posla.


Thomas Olbrich s portal savjetuje poslodavcima transparentnost prema zaposlenicima, te od njih traži da u kriznim situacijama opasnosti od mogućeg gubitka posla na vrijeme informiraju svoje zaposlenike


U lipnju su navedeni portal i “Marketagent.com” proveli istraživanje prema kojem 15 posto ispitanika razmišlja o promjeni radnog mjesta jer se njihov poslodavac za vrijeme korona krize nije ponašao kako su oni to očekivali.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 04.09.2020.