PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

06.06.2020
tekst
tekst

Sport

(VIDEO) TRADICIONALNI TURNIR HRVATSKIH NOGOMETNIH KLUBOVA SAD- A I KANADE Ovogodišnji pobjednik klub iz Chicaga. Pogledajte djelić atmosfere

Foto: Croatia Week

Foto: Croatia Week

Turnin je okupio oko pet tisuća Hrvata.

Br. pregleda: 1391

Autor: CroExpress/Croatia Week

Oko 5 tisuća Hrvata okupilo se na tradicionalnom turniru hrvatskih nogometnih klubova Kanade i SAD-a. 56. turnir na kojem se okupilo 18 momčadi organizirao je HNNK Toronto a održan je na nogometnim terenima Hrvatskog franjevačkog središta u Norvalu.

Finalna utakmica održana je u nedjelju 1. rujna između dva američka kluba, 'Crven Bijeli Plavi Jadran' iz Chicaga i kluba 'Polet' iz New Yorka. Pobjednik ovogodišnjeg 56. turnira bila je momčad iz Chicaga.

Na svečanom zatvaranju turnira u nedjelju navečer Hrvatski nacionalni nogometni savez Kanade i SAD-a podijelio je trofeje te nagrade i priznanja svojim dugogodišnjim članovima. Ovogodišnji dobitnik nagrade za životno djelo bio je Mile Pocrnić iz momčadi London & St. Thomas Croatia i Franjo Vukovic iz Hrvatskih Orlova Milwaukee.

Za zabavu na turniru bili su zaduženi Zaprešić Boysi i Klapa Samoana koja je na društvenim mrežama podijelila i djelić atmosfere. Pogledajte

05.09.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.