U jednoj zagrebačkoj grupi na društvenoj mreži Facebook naletjeli smo na zahvalu jedne gospođe strancu koji joj je nesebično pomogao, a koja nam je odmah popravila dan.

Ako nas što u ovo tmurno razdoblje može razveseliti to su onda ljudi i njihove male geste ljubavi jednih prema drugima. Gesta jednog i zahvalnost drugoga – tu je ljubav potpuna.

Šireći ovu priču želimo potaknuti da činite male znake pažnje

U jednoj zagrebačkoj grupi na društvenoj mreži Facebook tako smo naletjeli na zahvalu jedne gospođe strancu koji joj je nesebično pomogao, a koja nam je odmah popravila dan. Šireći ovu priču želimo potaknuti da činite male znake pažnje.

Njezin status glasi:

Dragi gospodine, ako čitate ovaj post veliko Vam HVALA na brizi i pomoći. Ovakvim činom pokazujete da ima još normalnih i plemenitih ljudi. Divni ste

“Imam potrebu zahvaliti se jednom gospodinu, čije ime ne znam, a koji mi je priskočio jutros u pomoć. Zapela sam nekako za stepenicu i nezgodno pala. Gospodin je bio na biciklu, zaustavio se i cijelo vrijeme bio uz mene da vidi jesam li nešto strgala. Bilo je i onih koji su samo prošli! Otišao je i po vodu u kiosk i nije htio uzeti novac. Dragi gospodine, ako čitate ovaj post veliko Vam HVALA na brizi i pomoći. Ovakvim činom pokazujete da ima još normalnih i plemenitih ljudi. Divni ste.”

Lijepo, zar ne? Širi dalje 💝


Autor: CroExpress Datum objave: 13.04.2021.