Mirjana Dragičević Soldo jednom godišnje na svoj rođendan, 18. ožujka, prima poruke Kraljice Mira. 

Prije godinu dana, na današnji dan, 18. 3. dogodila se velika prekretnica za cijelo Međugorje, za svijet i za mnoge vjernike koji svakog drugog u mjesecu hodočaste podno Brda Ukazanja, na mjesto koje je poznato kao Plavi križ.

Naime, tada je Gospa vidjelici Mirjani Dragičević Soldo kazala kako neće više imati javna ukazanja niti će primati poruke koje Gospa daje od 2. kolovoza 1987. godine pa sve do danas. 

Ipak, Gospa joj je obećala da će joj se do kraja života ukazivati jednom godišnje, na njezin rođendan.

Mirjana Soldo ovako je napisala u svojoj knjizi „Moje srce će pobijediti“ (Matica hrvatska Čitluk, 2016., str. 142.):

Dan 18. ožujak je moj rođendan, ali Gospa nije izabrala taj datum iz toga razloga. Za nju se moj rođendan ne razlikuje od bilo čijega rođendana. Tek kada se stvari koje se nalaze u tajnama počnu odvijati, svijet će razumjeti zašto je Ona izabrala 18. ožujak, a značenje toga datuma bit će svima jasno.

Tako je danas, 18. ožujka 2021. godine, Mirjana prenijela ovu Gospinu poruku:

“Draga djeco!
Majčinski vas pozivam da se vratite radosti i istini Evanđelja. Da se vratite ljubavi moga Sina, jer On vas čeka raširenih ruku. Da sve što činite u životu činite s mojim Sinom, s ljubavlju. Da bi vam bilo blagoslovljeno. Da bi vaša duhovnost bila unutarnja, a ne samo vanjska.
Samo na taj način ćete biti ponizni, velikodušni, ispunjeni ljubavlju i radosni. A moje majčinsko srce će se radovati s vama. Hvala vam.”

Autor: CroExpress Datum objave: 18.03.2021.