Tamošnji mediji izvijestili su je da je hostija pronađena neoštećena nakon eksplozije u maloj zlatnoj monstranci.

Ovo je čudesno! Isus je stvarno i istinski prisutan u Svetoj euharistiji!

Krist je cijeli prisutan u euharistijskom kruhu i u svakom najmanjem njegovu djeliću . To je Krist učinio na svojoj Posljednjoj večeri za nas i to i danas čini po svojim svećenicima u svakoj svetoj Misi – za nas.

Euharistija je najveće Isusovo čudo, stalno prisutno u povijesti, danas i do konca svijeta a vidljiva čuda su jedan od mnogih nadnaravnih znakova koji nas učvršćuju u vjeri i privode duše Gospodinu.

Zgrada župe u župi Virgen de la Paloma u Madridu uništena je u eksploziji plina 20. siječnja a nažalost jedan novozaređeni svećenik preminuo je od ozljeda, piše ChurchPop.

Međutim, usred svih razaranja, posvećena hostija pronađena je potpuno netaknuta!

Poto: Aleluya

Tamošnji mediji izvijestili su je da je hostija pronađena neoštećena nakon eksplozije u maloj zlatnoj monstranci. Tabernakul je potpuno uništen.

“Tabernakul se nalazio u kapelici na šestom katu, odnosno uz župnikovu kuću, gdje dolaze i svećenici s petog kata” , objasnio je glasnogovornik župe Virgen de la Paloma.

Madridska nadbiskupija potvrdila je da se „tabernakul [sada] nalazi u nadbiskupiji , a posvećena hostija u tabernakulu u katedrali Santa María la Real de la Almudena.“


Autor: CroExpress Datum objave: 03.02.2021.