PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

16.07.2020
tekst
tekst

Poslovne vijesti

ODLIČNA PROMOCIJA LIJEPE NAŠE NA DALEKOM ISTOKU Južnokorejski turistički časopis SRT uvrstio Hrvatsku i otok Rab u TOP 8 destinacija svijeta

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Br. pregleda: 1228

CroExpress/PR

Južnokorejski turistički časopis SRT, kojeg izdaje istoimena željeznička kompanija Super Rapid Train u svom svibanjskom izdanju uvrstila je Hrvatsku i otok Rab među TOP 8 destinacija svijeta.

U tekstu o otoku Rabu istaknuto je kako su u provedenoj anketi časopisa SRT mnogi čitatelji izabrali Hrvatsku kao svoje odredište broj 1. Navodi se i kako je Hrvatska zemlja s više od tisuću otoka, među kojima je i otok Rab s iznimno očuvanim prirodnim okolišem i bogatom kulturnom baštinom, a koji se zbog svoje jedinstvene modro-zelene boje često naziva 'smaragdni otok'. Kao najbolje vrijeme za posjet Rabu preporučen je period od lipnja do rujna.

'Nakon velike reportaže o Hrvatskoj u ožujskom izdanju SRT-a, ovoga puta otok Rab se našao u društvu sedam svjetskih destinacija uz Ica i Paracas u Paragvaju, Wellington u Novom Zelandu, Macao, Bettmeralp u Švicarskoj, Camino de Santiago u Španjolskoj, Havaji te Tajvan' istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić dodavši kako u ovom trenutku svaka pozitivna objava u inozemnim medijima doprinosi održavanju imidža Hrvatske kao poželjne i sigurne turističke destinacije koju vrijedi posjetiti.

Inače, SRT, operator super brzog vlaka na relaciji Seoul, koji broji 10 milijuna stanovnika i Busan, koji ima 5 milijuna stanovnika mjesečno preveze 2,5 milijuna putnika.Tekst u on line izdanju časopisa možete pogledati ovdje.11.05.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.