Autor: CroExpress

Klinički bolnički centar Rijeka ponovno je raspisao natječaj u kojem traži devet specijalizanata za različite medicinske specijalnosti. Riječka bolnica tako poziva mlade liječnike da se prijave na natječaj za specijalizacije iz hematologije, internističke onkologije, nefrologije, neurologije i dječje stomatologije – po jedna specijalizacija te po dvije specijalizacije iz kardiologije te patologije i citologije.

Ova bolnica natječaje za 37 specijalizanata raspisala je i u srpnju, a u rujnu je temeljem njega zaposlila 27 mladih liječnika. Tada su poništeni natječaji iz šest specijalizacija, među njima i nefrologiju, patologiju i citologiju, dok su natječaji za specijalizacije iz hematologije, internističke onkologije, dječje stomatologije i medicinske biokemije poništeni iz jednostavnog razloga – jer se na njih nije javio nitko.

Pristupnici moraju predati onoliko prijava i kompleta dokumentacije za koliko grana specijalizacije se natječu, a krajnji je rok za podnošenje prijava 2. prosinca 2019., poručuju iz KBC-a Rijeka, javlja RTL.

Datum objave: 26.11.2019.