Autor: CroExpress/Laudato/Snaga za život

Ove godine Snaga za život po prvi puta organizira konferenciju ‘VJERA I USPJEH – Kako uspjeti, a ne prodati dušu?!’ Osnovna ideja organizatora je okupiti kršćane koji su svoje poslovne projekte izgradili na temelju osobne vjere i biblijskih principa. Svi govornici će ispričati svoju životnu priču kako bi ohrabrili mlade i sve one koji razmišljaju o gospodarskom i duhovnom poduzetništvu.

Prisutni će moći iz prve ruke čuti o tome kako su se govornici borili s raznim životnim iskušenjima. Zašto niti tada nisu odustali te kako su se njihovi projekti razvijali nakon toga.

Susret će otvoriti Dražen Bušić (predsjednik Udruge Snaga za život), katehezom u kojoj će biti riječi o biblijskom i kršćanskom shvaćanju uspjeha. Nakon toga redati će se govornici: Ivan i Mirjana Topčić, vlasnici tvrtke Tim Kabel d.o.o. i osnivači Zaklade Rhema Stipan Šandrk, vlasnik građevinske tvrtke Šandrk d.o.o. i voditelj karizmatske zajednice Gorušičino zrno Kristijan Cinotti, osnivač tvrtke Cinotti revizija, računovodstvo i savjetovanje Krešimir Zemljić, komercijalist i voditelj kršćanskog slavljenja

Nakon govornog dijela biti će sv. misa koju će predslaviti fra Smiljan Kožul.

Susret će završiti okruglim stolom na temu: ‘Zašto ostati u Hrvatskoj?’

Mjesto: Zagreb/Siget, dvorana Milosrdnog Isusa Vrijeme: 26.10.2019. u 15 sati, (obavezno doći prije, dvorana će biti otvorena od 14h)

Napomena: Obzirom da je broj mjesta ograničen, svi zainteresirani neka se što prije prijave SMS porukom na broj: 098 9558 351 (Kristina Bušić). Sadržaj poruke: Ime i prezime + tekst: Prijava na konferenciju Vjera i uspjeh.

Datum objave: 16.10.2019.