PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

18.02.2020
tekst
tekst

Poslovne vijesti

PAMETNI TELEFONI Šibenik je dobio svoj NOA brand store u shopping centru Dalmare na prvom katu, na ulazu C

Foto: NOA trgovina/Hangar18

Foto: NOA trgovina/Hangar18

Shopping centar je smješten na južnom ulazu u Šibenik, na adresi Ulica Velimira Škorpika 23, a godišnje ga posjeti više od 5 milijuna posjetitelja.

Br. pregleda: 2482

Autor: CroExpress/PR

NOA trgovina kupcima nudi cjelokupni asortiman – NOA pametne telefone, NOA Vision televizore, NOA tablete te NOAline dodatnu opremu.

NOA pametni telefoni dolaze u 3 serije – Element, Core i Rugged. Dvije godine za redom, NOA mobiteli su proglašeni 'Best Buy Smartphone' od strane svjetske EISA organizacije koja već više od 35 godina odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike.

Vizija NOA branda je biti lider u B segmentu, donoseći korisnicima funkcionalnosti i eleganciju uređaja iz A brandova te ponuditi dodatne vrijednosti za korisnike kao što su NOA Premium Care usluga i kvalitetna korisnička podrška u smislu vlastitog servisa na svakom tržištu.

Povodom otvorenja šibenskog NOA brand store-a, kupce očekuje atraktivan popust od 30% na cjelokupan asortiman od 26. do 28. srpnja te druge pogodnosti i iznenađenja. Radno vrijeme trgovine je sve dane u tjednu od 9:00 do 21:00 sati.

Nakon otvaranja prvog NOA brand stora u Dublinu u Irskoj ove godine u travnju, NOA se nastavlja širiti te je ovo druga NOA brand trgovina u Hrvatskoj nakon one otvorene u Zadru.

PR objavu i fotografije možete pogledati i u Hangar 18 Media Centru.


27.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.