“Pretpostavljam da ću sada smanjiti putovanja i PCR testiranja dok ovo ludilo ne završi”, kaže Rimac.

Poduzetnik Mate Rimac požalio se da je dobio infekciju nakon što se testirao na koronavirus. Kaže da su simptomi počeli nakon što se podvrgnuo PCR testu, piše RTL.

Svoje iskustvo je mladi pouzetnik podijelio javno na Facebooku:

“Prvo, da se razumijemo, ja sam suprotno od antivaksera i teoretičara zavjere. Vjerujem u znanost, podatke i da su cjepiva promijenila tijek povijesti na bolje.

Budući da još uvijek moram puno putovati, moram dosta često raditi PCR testove. Mislim da sam to napravio preko 20 puta do sada. Dok neki ljudi to ne mogu podnijeti, za mene to nikad nije bio veliki problem.

Prije nekoliko dana sam se testirao i istog dana sam dobio infekciju sinusa. Prilično je jasno da je to direktan rezultat testa jer je osoba koja izvodi test bocnula samo u moju desnu nosnicu. Ne sjećam se jesam li ikada prije imao infekciju sinusa, ali ovaj put sam to odmah znao jer sam dobio vrlo jasne simptome nekoliko sati kasnije (bol ispod / iza desnog oka, pritisak unutar glave, glavobolja…).

Dakle, pretpostavljam da postoji šansa da gadne stvari iz samog nosa koje se nađu u sinusnoj šupljini mogu dovesti do infekcije.

Ovo stvarno iscrpljuje energiju – vaše tijelo vam daje signal da ostanete u krevetu. Nažalost uhvatilo me u vrijeme kada si ne mogu priuštiti da ne idem na posao pa je stvarno bezveze. Pretpostavljam da ću sada smanjiti putovanja i PCR testiranja dok ovo ludilo ne završi. Je li još netko imao isto iskustvo?” napisao je Rimac na Facebooku.

First, to make it clear, I am the opposite of an anti-vaccine/conspiracy theorist. I believe in science, data and that…

Objavljuje Mate RimacSrijeda, 19. svibnja 2021.

Autor: CroExpress Datum objave: 20.05.2021.