Sjajan transfer zagrebačkog prvoligaša s Kajzerice.

Prije nekoliko dana Lokomotiva je odradila najveći transfer u svojoj povijesti, svog vratara prodala je jednom od najvećih klubova Europe.

Dvadesečetverogdišnji Ivo Grbić potpisao je četverogodišnji ugovor s Atletico Madridom.

Što to znači za nas objasnio je za Sportske novosti Robert Prosinečki.

‘To je fantastično! U Madridu su očito procijenili da je Grbić vratar njihove budućnosti, budite sigurni da klub poput Atletica ne bi davao šest milijuna eura odštete ‘na blef’! Niti bi uopće uzimao Grbića da u njemu nije prepoznana istinska vrijednost.

Atletico je veliki klub i za svakog je hrvatskog igrača velika stvar doći u takav klub. Pogotovo za vratara, nikad još ni jedan hrvatski vratar nije ostvario tako bogat transfer, niti je otišao u tako veliki klub.

Dovode Grbića unatoč spoznaji da je Atleticov vratar Jan Oblak jedan od najboljih na svijetu! To, dakle, govori kako su u Madridu u Grbiću pronašli Oblakova nasljednika.

Znate, klub poput Atletica na svom dlanu ima cijeli svijet, može dovesti igrača iz bilo koje zemlje. I onda odluče dovesti vratara iz male Hrvatske, iz malene Lokomotive! To daje posebnu težinu ovom transferu’, objasnio je Veliki Žuti.

Autor: CroExpress Datum objave: 19.08.2020.