Autor: CroExpress

Već tri godine 40-godišnja Zagrepčanka Ana Mari Ljutić vodi tešku, nadljudsku borbu s bolešću u kojoj joj silnu podršku daju njezin suprug Dino i dvojica sinova, Marko i Matias.

Njoj je tijekom druge trudnoće dijagnosticiran agresivni rak dojke koji je metastazirao po cijelom organizmu, a ponajviše na kralježnicu. Zbog edema na mozgu liječnici joj nisu davali mnogo izgleda za preživljavanje.

No hrabra mama Ana Mari rodila je dječaka Matiasa carskim rezom i preživjela je usprkos crnim prognozama, ali s teškim posljedicama. Do danas je na zahtjevnim i skupim medicinskim tretmanima.

Obitelj se i dalje bori, i Dino i Marko i Matias žele svoju suprugu, majku kraj sebe, koliko toliko normalnu. Njima i samo majčin zagrljaj znači puno. 

Zato im trebamo mi.

Novac za skupu terapiju ne mogu skupiti sami. A bez nje njihova Ana Mari kopni.
Suprug Dino u grupi osnovanoj za pomoć ‘Hrabra mama želi živjeti’ objavio je kako za terapiju s kojom bi pokušali pomoći Ana Mari košta 792 tisuće kuna, za godinu dana liječenja. Sam to naravno ne može zaraditi, ne može prikupiti… Zato svi zajedno tražimo ljude dobra srca da pomognu.

Podaci za pomoć:

PBZ Banka

IBAN:HR7623400093210135194

SWIFT ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA:PBZGHR2X
NA IME: DINO LJUTIĆ
ADRESA: ZAGREB
OPIS PLAĆANJA: DONACIJA
POZIV NA BROJ: 00 111 Pay pall dino.ljutic@gmail.com

Datum objave: 07.08.2020.