Obitelj je srcu uvijek blizu, čak i kad je daleko na karti. Nalazimo se u godini koja nam je svima donijela mnoge izazove na privatnom i poslovnom planu, u godini u kojoj nam je obitelj postala još vrijednija, a zdravlje više ne uzimamo zdravo za gotovo.

Bez obzira hoćete li nadolazeće blagdane provesti u Hrvatskoj u krugu obitelji ili ne, period koji nam slijedi dio je godine kada više razmišljamo o bližnjima i zdravlju. Upravo kako bi nam olakšao ovu novu svakodnevicu i ponudio pomoć, Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba realizirao je kreativnu ideju kojoj je zdravlje na prvom mjestu i koja je ubrzo postala pravi hit.

Proširena virtualna obitelj

Kao i sve ostalo, posjeti liječnicima i stomatološkim ordinacijama su u vrijeme epidemije postali regulirani. Za vrijeme proljetne karantene uzrokovane epidemiološkom situacijom u Hrvatskoj, stručnjaci Štimac centra pokrenuli su javljanja uživo u kojima su dr. Filip Štimac, dr. Maja Jagodić-Štimac i dr. Elena Štimac Vukojević odgovarali na postavljena pitanja fanova i nudili stručne savjete. Ideja je nastala iz želje da svojim pacijentima, ali i svim pratiteljima na društvenim mrežama pruže nešto više. Da znaju da o njihovom zdravlju netko brine. Krenuli su skromno, s jednom web kamerom i mikrofonom, te izborom aktualnih tema.

Štimac live – simptomi bolesti zubnog mesa

[ŠTIMAC LIVE] Koji su simptomi bolesti zubnog mesa? 🤔 Poslušajte dr. Filipa Štimca i saznajte sve o jednoj od najčešćih bolesti koja zahvaća i one koji naoko imaju zdrave i bijele zube!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Srijeda, 30. rujna 2020.

“Prvenstveno smo htjeli smiriti ljude i objasniti im u kojim slučajevima trebaju hitno posjetiti stomatologa, a u kojim se posjet eventualno može odgoditi.”, kazao nam je dr Filip Štimac, voditelj tima oralnih kirurga u Štimac centru.

Plemenita ideja postala je njihov zaštitni znak

Upita i pozitivnih reakcija je daleko više nego što su se nadali, a fanovi i dalje na tjednoj bazi dobivaju iscrpne odgovore od stručnjaka i mogu čuti sve što ih još zanima vezano za zdravlje zubi i stomatologiju općenito. Tako se plemenita ideja pretvorila u zaštitni znak ovog dentalnog centra, koji na prvo mjesto stavlja kvalitetu usluge i individualni pristup pacijentu, bez obzira o kojoj se usluzi radi.

Stručnjaci Štimac centra pobrinuli su se da imate dostupan stručni savjet i podršku kad god vam je on potreban. Informirajte se o svojim dentalnim problemima i nemojte odgađati rješavanje svog zdravstvenog stanja. Ako za vrijeme blagdana doputujete u Domovinu, posjetite Štimac centar i riješite svoje dentalne probleme na jednom mjestu – brzo i jednostavno.


Autor: CroExpress/Promo Datum objave: 20.11.2020.