Hrvatskoj je policiji prijavljen nestanak 28-godišnjeg Mateja Periša iz Splita. Zadnji puta je viđen prije dva dana u jednom beogradskom noćnom klubu. Visok je 188 centimetara, ima plavu kosu i oči, ravan nos i jače je tjelesne građe, javlja Slobodna Dalmacija.


Za očekivati je da je hrvatska policija već uspostavila kontakt sa srspkim kolegama, ali još nikakvih informacija o pronalsku nestalog mladića nema. 

Matejeva obitelj je poslala poruku javnosti: ‘Svaka nam je informacija zlata vrijedna. Ako nešto znate molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima.’

Na sebi je imao crnu majicu kao na fotografiji dolje, zatim jeans hlače i crne tenisice s bijelim džonom.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Policijski letak: 

Mnogi Hrvati svake godine idu u srpsku metropolu na doček Nove godine, tako je bilo i ove godine. Osim u vrijeme blagdana Dalmatinci idu u Beograd i običnim vikendima, kažu da je Beograd meka noćnog života na Balkanu.

Hrana, piće i smještaj su jeftiniji nego kod nas, a zabava je, kažu oni koji idu u provod, puno bolja nego zimi u Hrvatskoj. 

Nadamo se samo da će se Matej sretno vratiti u Split svojoj obitelji i da će policija uspješno okončati potragu za mladim Splićaninom. 


Autor: CroExpress Datum objave: 01.01.2022.