Zaposlenici kažu da je ovo jedan mali dio dobrih djela koje gospodin Pašalić radi. Ne samo za radnike nego i za cijelu zajednicu.

Uspješni makarski poduzetnik izgradio je stanove svojim zaposlenicima koji nemaju riješeno stambeno pitanje. Trinaest djelatnika tako se više neće morati brinuti jer sada imaju toliko željenu vlastitu nekretninu.

Kvadrat stana u Makarskoj stoji oko dvije i pol tisuće eura, no djelatnici tvrtke dobili su priliku kupiti stan po cijeni od 950 eura. Vlasnik tvrtke tako je izgradio dvije zgrade za svoje zaposlenike.

Direktor je pomogao i kod banke, pa im je kamata za kredit u banci 2 posto, a rok otplate 15 godina.

”Šokirana sam što sam izabrana, što sam uopće u toj priči. U ovoj priči nema ništa negativno, sve je pozitivno. Mogu samo reći sve najbolje za direktora. Ovo nikad nitko nije napravio, bar ja nisam čula”, kazala je jedna od zaposlenica za dnevnik Nove TV.

”Cijela investicija je 11 milijuna kuna. Gradnja nas je koštala 1450 eura po kvadratu. U prosjeku 13 pojedinaca je u firmi 13-14 godina s nama, a ima ljudi koji su od početaka ’96. godine. Na to sam jako ponosan, a ne bi bez zajedničkog djelovanja to tako ni funkcioniralo. Mi u ugovor nismo stavili da oni moraju ostati u firmi jer sam ja siguran da će ostati. Samo smo stavili klauzulu da te stanove ne smiju prodavati na slobodnom tržištu. Ja želim da oni ovdje uživaju prvi put u svojoj nekretnini”, kaže poduzetnik Milorad Pašalić.

Odustajanje nije bilo opcija


Pomoći svome radniku, kaže, neopisiv je gušt! ”Nije uopće postojala šansa da odustajemo od ovog projekta jer smo sigurni da će nam se to dobrim vratiti”, rekao je Pašalić.

Uz pomoć drugih partnerskih tvrtki pomoći će se i u opremanju stana, najavio je.

Zaposlenici kažu da je ovo jedan mali dio dobrih djela koje gospodin Pašalić radi. Ne samo za radnike nego i za cijelu zajednicu.


Autor: CroExpress Datum objave: 03.03.2021.