Autor: CroExpress

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu ‘Best Country award 2020′ koju dodjeljuju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun.

U užem su izboru nagrade koja se ove godine dodjeljuju osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda. 

‘Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate.

Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj, koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi’, istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem linka i tako ujedno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici, priopćila je Hrvatska turistička zajednica.

Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Dodjela nagrade održat će se u studenome, najvjerojatnije virtualnim putem s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju.

The Times & The Sunday Times trenutačno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok su The Sun jedne od najpopularnijih novina koje mjesečno čita više od 37 milijuna čitatelja.

Datum objave: 11.08.2020.