Iako je nedavno bila na operacijskom zahvatu, Kolinda Grabar-Kitarović ipak je stigla pogledati predstavu ‘Predsjednici&ca’ i preporučiti je. 

Kolinda Grabar Kitarović uskoro je zablistala pod reflektorima na kazališnim daskama. Ali ne ona prava, nekadašnja predsjednica RH, nego mostarska glumica s adresom u Zagrebu, Ornela Vištica.

Iako je nedavno bila na operacijskom zahvatu, prenosi bljesak.info, Kolinda Grabar-Kitarović ipak je stigla pogledati predstavu ‘Predsjednici&ca’ i preporučiti je. Grabar-Kitarović je rekla kako se dobro nasmijala na vlastiti račun, te upitala ”zar stvarno ovoliko gestikulira”. U svojoj objavi je pohvalila i Ornelu i njenu glumu.

foto: Facebook

Glumica Ornela Vištica na svom je Instagramu objavila susret s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. U svojoj se objavi zahvalila svima koji su joj čestitali te kolegama i kazalištu Kerempuh.

foto: Instagram

Glumica se na kraju posebno zahvalila Kolindi Grabar-Kitarović koja ju je posebno dirnula svojim dolaskom na predstavu unatoč nedavnom operacijskom zahvatu.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 27.10.2020.