home
Foto: Koordinacija štovatelja Božjeg milosrđa

Foto: Koordinacija štovatelja Božjeg milosrđa

PRIDRUŽITE SE 'MOLITVENOJ MOBILIZACIJI' – S krunicom Božjeg milosrđa iz Hrvatske u svijet!

CroExpress

- Dragi prijatelji, dragi štovatelji Božjega milosrđa,

na poticaj Vijeća stranih misija Berlinske nadbiskupije, koje zastupa oko 150.000 katolika stranog podrijetla u toj Nadbiskupiji, Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i internetska stranica bozjemilosrdje.net na svetkovinu sv. Josipa, zaštitnika Crkve i hrvatskoga naroda, proširuju poziv na 'molitvenu mobilizaciju', molitvu krunice Božjega milosrđa do svetkovine Božjega milosrđa, 19. travnja, pojedinačno ili u obiteljima u Satu milosrđa (15 sati) ili u 20 sati, svim vjernicima diljem svijeta.

U tu svrhu pripremljeni su materijali na njemačkom, engleskom, poljskom, španjolskom, talijanskom, francuskom i portugalskom jeziku koji će se elektroničkim putem širiti putem društvenih i medijskih mreža, počevši od stranih misija Berlinske nadbiskupije.

Materijali su dostupni i na stranici bozjemilosrdje.net (google drive), kao i na Facebook stranici Koordinacije štovatelja Božjega milosrđa.

Opširnije na poveznici: https://bozjemilosrdje.net/molitvena-mobilizacija-molitva-krunice-bozjega-milosrda-i-po-svijetu/

Potičemo da po mogućnosti proširite vijest i materijale kako bismo se ujedinili u molitvi krunice Božjega milosrđa u čitavomu svijetu.

Koordinacija štovatelja Božjeg milosrđa -

20.03.2020.

© CroExpress 2020.