home
Foto: TZ Crikvenica

Foto: TZ Crikvenica

EDUKACIJA ZA UGOSTITELJE NA RIVIJERI CRIKVENICA U srijedu, 3. lipnja u Gradskoj vijećnici (Stara škola) u Crikvenici, s početkom u 10 sati

Prije početka turističke sezone na inicijativu crikveničkih ugostitelja su Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Gastronaut i Ceh ugostitelja Crikvenice odlučili organizirati edukativnu radionicu za voditelje restorana i konobare, a s ciljem što bolje pripreme za sezonu koja započinje u vrlo specifičnim i zahtjevnim uvjetima.

CroExpress/PR

Edukativna radionica će se održati u srijedu, 3. lipnja u Gradskoj vijećnici (Stara škola) u Crikvenici, s početkom u 10:00 sati.

Predavači i moderatori su Siniša Križanec, edukator, ugostitelj, osoba koja je pokrenula prva dva objekta s pet zvjezdica u Hrvatskoj te Karin Mimica, autorica brojnih projekata unapređenja gastronomske ponude i urednica portala Gastronaut.hr.

Predviđene su sljedeće teme:

- Aktualni psihološki pristup gostima i osoblju;
- Uspješno poslovanje sa smanjenim troškovima;
- Interni kontroling;
- Načini nošenja sa stresom, vježbe ubrzane relaksacije;
- Aktualni i novi trendovi u ugostiteljstvu;
- Diskusije i konzultacije.

Nakon službenog dijela radionice, predstavit će se proizvodi partnera Gastronauta – vina Vinarije Pavlomir i Erdutski vinogradi te suhomesnate delicije Mesnice Ravlić servirane na i u proizvodima iz asortimana Zip trgovine.

Predviđeno trajanje radionice je od 10:00 do 14:00 sati.

Rok za prijavu je nedjelja, 31. svibnja, a prijave za edukaciju se vrše putem poveznice za online obrazac!

Veselimo se dolasku crikveničkih ugostitelja i vjerujemo da će edukacija biti vrlo korisna i zanimljiva.

29.05.2020.

© CroExpress 2020.