home
Foto: Facebook Hrvatski suverenisti

Foto: Facebook Hrvatski suverenisti

RUŽA TOMAŠIĆ UZ BUKET DOBILA I PRIJETEĆE PISMO 'Udbašico Bosanka, ima da...'

'Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam', poručila je Tomašić i dala pošiljateljima tjedan dana da izađu iz anonimnosti.

Autor: CroExpress

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić na svom je Facebook profilu objavila da je dobila prijeteće poruke od anonimnih pošiljatelja. Pismo naslovljeno na 'ružu Hrvatske Ružu Tomašić' stiglo je uz buket cvijeća, u Malu dvoranu Vatroslava Lisinskog, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore.

'Dočekao me buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore. Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta, ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju moje navodne grijehe i najavljuju akciju protiv mene. Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama. Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam', objavila je uz fotografije Tomašić.

Poruka, ispisana kemijskom olovkom na bijelom papiru glasi:

'Udbašico Bosanka! Ima da danas na skupu javno kažeš o sebi, djelatnosti u Udbi i svom kodnom imenu Bosanka.
Ima da nam kažeš tko je pripremio ubojstvo dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika.

Ima da nam kažeš o svom sinu i bivšem suprugu u Srbiji.
Ima da nam kažeš o svom šefu Josipu Perkoviću.
Mi se nalazimo u dvorani Udbašico Bosanka i ako danas ne progovoriš javno ćemo te prokazati. Akcija slijedi'.

09.03.2020.

Br. pregleda: 1422

© CroExpress 2020.