home
foto: Facebook/Universe Dance Crew

foto: Facebook/Universe Dance Crew

NAJLJEPŠA PRIČA DANA Plesna skupina Universe Dance Crew ponudila da besplatno trenira djecu iz Udruge za sindrom Down - Zagreb

Autor: CroExpress

"Još jedan novi projekt...upoznajte našu divnu, veselu i rasplesanu ekipu pod vodstvom svog trenera Mateja iz Universe Dance Crew sastava", pohvalila se na Facebooku Udruga za sindrom Down-Zagreb.

Naime, plesna skupina Universe Dance Crew, koja se proslavila u emisiji Supertalent, ponudila je udruzi da besplatno treniraju djecu sa sindromom Down.

"Dečki su nam se sami javili za suradnju. Jako su dragi i lijepo od njih što su nas kontaktirali. Sve je još u počecima, a djecu će trenirati njihov glavni trener Matej Meić. U ponedjeljak je bilo upoznavanje i prvi sat plesa na obostrano zadovoljstvo. Treninzi će biti jednom tjedno, i to svaki ponedjeljak u dvorani naše udruge. Zasad su klinci oduševljeni i prijavilo ih se dvanaest. No vjerujemo da će se grupa vrlo brzo širiti. Nadamo se da će to biti jedna uspješna i lijepa suradnja", izjavila je predsjednica Udruge za sindrom Down-Zagreb Natalija Belošević za portal generacija.hr.

05.03.2020.

© CroExpress 2020.