home
foto: hkm berlin/ika

foto: hkm berlin/ika

(VIDEO) HRVATSKI VJERNICI U BERLINU MOGU PRATITI MISU ONLINE Hrvatska katolička misija otvorila internetski kanal na kojem će svakodnevno prenositi misu iz berlinske crkve svetog Sebastiana

Internetski prijenos mise se nastavlja do daljnjega dok se situacija oko pandemije koronavirusa ne promijeni.

Autor: CroExpress/IKA

Hrvatska katolička misija Berlin nedavno je otvorila svoj novi internetski YouTube kanal kako bi hrvatski vjernici u glavnome njemačkom gradu, ali i šire u iseljenoj Hrvatskoj, kao i u domovini, mogli svakodnevno pratiti misu iz berlinske crkve svetog Sebastiana smještene u tamošnjoj četvrti Wedding.

Misa se svakoga dana može pratiti u 18.30 sati, a prethodi joj molitva krunice. Prvi internetski prijenos bio je u ponedjeljak 16. ožujka, a nastavlja se do daljnjega dok se situacija oko pandemije koronavirusa ne promijeni.

Molitva krunice radnim danom počinje u 18 sati, a predvode ju svećenici na službi u HKM Berlin, voditelj fra Zvonko Tolić i dušobrižnik fra Dejan Međugorac. Petkom se umjesto krunice u izravnom prijenosu u 18 sati može pratiti križni put, a nedjeljom u 11.30 sati je misa, također u izravnom prijenosu na YouTube kanalu HKM Berlin.

17.03.2020.

Br. pregleda: 1346

© CroExpress 2020.