home
Foto: pixabay

Foto: pixabay

STIGLO PRIOPĆENJE IZ VELEPOSLANSTVA REPUBLIKE HRVATSKE U NJEMAČKOJ Do daljnjega otkazujemo održavanje svih konzularnih dana; konzulati otvoreni samo za hitne slučajeve

Detalje obavijesti poročitajte u nastavku.

CroExpress

- Ovim putem želimo vas obavijestiti da je, s ciljem preventivnog djelovanja u svjetlu aktualne epidemije korona virusa, donesena odluka o privremenom načinu organizacije rada konzularnih ureda u diplomatsko-konzularnim predstavništvima RH u Njemačkoj.

Konzularni odjel Veleposlanstva RH u Berlinu te konzularni odjeli generalnih konzulata Republike Hrvatske u Düsseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Münchenu i Stuttgartu bit će otvoreni samo za hitne konzularne slučajeve prema prethodno dogovorenom terminu s nadležnim konzularnim službenikom.

Brojevi telefona i e-mail adrese diplomatsko-konzularnih predstavništava RH u Njemačkoj:

Veleposlanstvo RH u Berlinu:
http://de.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/kontakt-i-radno-vrijeme/

Generalni konzulat RH u Düsseldorfu:
http://de.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/dusseldorf/

Generalni konzulat RH u Hamburgu:
http://de.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/hamburg/

Generalni konzulat RH u Frankfurtu:
http://de.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/frankfurt/

Generalni konzulat RH u Stuttgartu:
http://de.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/stuttgart/

Generalni konzulat RH u Münchenu:
http://de.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/munchen/

Također, zbog situacije s korona virusom do daljnjega se otkazuje održavanje svih konzularnih dana na području Njemačke.

Molimo za razumijevanje zbog okolnosti koje će biti potrebno uvažiti prilikom dogovaranja i realizacije termina u okviru privremene organizacije rada konzularnih ureda RH u SR Njemačkoj (npr. realizacija termina na način da u čekaonici nije istovremeno veći broj stranaka, korištenje vlastite kemijske olovke, informiranje o kontakt-telefonu koji će omogućiti naknadni kontakt u slučaju potrebe).

Za daljnje informacije rado Vam stojimo na raspolaganju. -

13.03.2020.

Br. pregleda: 22077

© CroExpress 2020.