home
Foto: međugorje-info.com

Foto: međugorje-info.com

ŽIVIO KRIST KRALJ! Fra Mario Knezović: Masoni. Leglo gujinje! Ako ste transparentni, objasnite što je to Vječni istok i tko je vaš Bog?

Nakon svega objavljenog u medijima, zanimljivo je pročitati i komentar dr. sc. fra Maria Knezovića, hercegovačkog franjevca.

CroExpress

Takvo leglo gujinje, o kojem piše evanđelista Matej, razotkriveno je javnosti.

Postojanje tajnih udruženja zvanih Masoni ili Slobodni zidari nije više tajna ako je ikad i bila. Postali su 'žrtve' svojih vlastitih članova. Katolička crkva je preko dvanaest papa od Klementa XXII. pa do Ivana Pavla II. u 23 navrata osudila masonsko djelovanje i članstvo u tim društvima. Papa Benedikt XVI. je rekao da je članstvo u Masonima težak grijeh i da takvi ne mogu na Svetu Pričest.

Vrlo je zanimljivo kako sad neki, nakon što su razotkriveni Masoni, to koriste za napade na Crkvu. Takvi nikako da shvate da Crkva vrši javno svoju službu, da njezini članovi javno izriču zavjete i bivaju javno ređeni.

Postavlja se pitanje: Ako je u Masonskim ložama sve transparentno zašto ne pozovu goste na svoje obrede, zašto je zabranjeno novinarima sudjelovati, zašto nema medija?

Jasno je da su Masonske lože mjesto gdje počinje korupcija, nepotizam i kadrovsko pogodovanje.

U tim ložama se interesno kadrovira za najviše funkcije. Ako su transparentni neka objasne što je to Vječni istok i tko je njihov Bog?

Ta i još neka pitanja komentiram u video prilogu, poslušajte!

21.02.2020.

Br. pregleda: 2535

© CroExpress 2020.