Lufthansa će kroz cijeli svibanj, svake subote, imati navedene letove. U lipnju će se uvesti i linija München – Pula – München.

Na još dvije linije prema Hrvatskoj njemačka Lufthansa obnavlja promet., javlja to portal Croatia Aviation.

Od ovog vikenda Lufthansa uključuje još dva odredišta u Hrvatskoj – Pulu i Zadar. Podsjetimo, kompanija je ponovno povezala Zagreb i Frankfurt te redovno prometuje na linijama iz Münchena i Frankfurta prema Splitu i Dubrovniku.

Od danas će pulska zračna luka ponovno imati redovnu liniju prema Frankfurtu.

Lufthansa će kroz cijeli svibanj, svake subote, imati navedene letove. U lipnju će se uvesti i linija München – Pula – München.

Prvi let u ovoj ljetnoj sezoni Lufthansa će obaviti u subotu 1. svibnja na liniji Frankfurt – Zadar – Frankfurt. Na prvom letu najavljen je zrakoplov tipa E190, a letovi će se do kraja svibnja odvijati jednom tjedno, svake subote. U lipnju se i na ovoj liniji očekuje veći broj tjednih operacija.

Lufthansa će i iduće subote, 08.05., obnoviti promet i na liniji između Zadra i Münchena, također jednom tjedno (subotom).

Od ovog će vikenda Lufthansa imati sedam međunarodnih linija prema pet hrvatskih zračnih luka, a od idućeg vikenda njih osam.

Zračna luka Rijeka još neko vrijeme neće imati letova. Za početak srpnja odgođeni su redovni letovi na liniji iz Münchena te na novoj liniji iz Frankfurta.

Autor: CroExpress Datum objave: 30.04.2021.