PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

18.11.2019
tekst
tekst

Kultura

'Neviđena ljepota' hrvatske umjetnice u srcu Amerike

Izložba će biti postavljena do kraja travnja (foto: CroExpress)

Gordana Gerskovic otvorila izložbu u Washingtonu.

Br. pregleda: 2596

Autor: CroExpress

Hrvatska umjetnica sa stalnom adresom u Washington DC-u, Gordana Gerskovic, predstavila je svoju umjetničku fotografiju američkoj otvorivši svoju samostalnu izložbupod nazivom 'Unseen Beauty'.

Prošlog je tjedna izložbeni prostor Europske Unije u glavnom gradu SAD-a bio prepun gostiju, ljubitelja umjetnosti. Gordanin prepoznatljivi stil dobio je izvanredne kritike prisutnih gostiju, među kojima se našao i hrvatski veleposlanik Joško Paro koji je predstavio Gordanu Gerskovic brojnoj publici ovim riječima: 'Da bi se stvarale ovakve fotografije treba znati umjetnost, treba imati stila i smisla. A Gordana Gerskovic ima sve to i više od toga.'

François Rivasseau, zamjenik predsjednika delegacije Europske Unije u SAD, oduševljeno je predstavio Gordanine radove te na kraju i sam odlučio podržati njezino stvaralaštvo kupivši jednu od njenih unikatnih fotografija za svoju privatnu kolekciju.

Gordana Gerskovic je još jednom potvrdila da se u vremenu u kome se dnevno ispucaju milijuni digitalnih ekspozicija, može pronaći svoj stil i svoje mjesto u svijetu fotografije te pokazala da je kamera samo alat uma.

Izložba će biti postavljena do kraja travnja. Za dodatne informacije o radu Gordane Gerskovic posjetite njenu stranicu www.gordanaphotography.com.

27.02.2015.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.