CroExpress

– Dragi prijatelji, što se to događa u državi Hrvatskoj? Nije li vam čudno da su masoni propjevali? Što sada slijedi? Je li Gabrić naivan ili lud? Je li normalno da Gabrić snima Jelenića?
Mreža koja je rasprostrta po čitavoj Hrvatskoj sad je poslala vidljiva običnom čovjeku. Što to Gabrić tako bjesomučno pokušava zaštititi i sakriti? Ako je jedan od kotačića u toj mreži i sam državni odvjetnik kojemu veliki meštar naređuje kako postupati, onda se s pravom moramo pitati što je s drugima, tko su oni, na kojim pozicijama i kakvu nam budućnost spremaju.

Druga zabrinjavajuća stvar bila je inauguracija predsjednika Republike Hrvatske. Zar vam nije čudno što je protokol dopustio onu sprdačinu s hrvatskom himnom?

Mislite da protokol nije prethodno provjerio kako će taj nastup Josipe Lisac izgledati? Zar vam nije sramotno ukidanje svakog oblika tradicije inauguracije predsjednika? Nije li neprimjereno i ludo da nam neprestano mijenjaju protokole, ukidaju blagdane, ismijavanju svetinje – rade pomutnju i pljuju po svemu što nam je važno, drago, čime se ponosimo, što poštujemo? Dokle to ide, kad ćemo tome reći dosta?
Pogledajte Hrvatski sabor – uglavnom zjapi prazan, gdje to bauljaju tijekom saborskih sjednica saborski zastupnici, čije direktive slušaju, kome većina služi, kakvo je to ruglo? Kako na tu sramotu nije reagirao ni Milanović, a ni Plenković?

Zašto se nijedan nije ispričao hrvatskom narodu i građanima?

Kome je ovdje išta sveto. Tko od tih foteljaša drži do žrtve onih koji su branili ovu zemlju da bi je ovi ovako sramotili, ružili i ponižavali? Zar ne osjećate duboki stid i tugu zbog svega toga?

Ljudi, zar vam nije dosta!?, zavapila je Tarle.

Datum objave: 20.02.2020.