Izbor predsjednika SAD-a odrazit će se na čitav svijet, kaže Dražen Bušić… Zato bi nas tema trebala itekako zanimati. Njegov osvrt s Facebooka vam prenosimo u cijelosti: 

Iako Joe Biden nije sposoban biti niti predsjednik kućnog savjeta kakve stračare u predgrađu, u ovom trenutku prilično vodi u utrci za Bijelu kuću. Dobrim dijelom zato jer demokrati, čitaj reformirani komunisti, drže sve vodeće medijske kuće u USA. Ako ponovo na vlast dođe produžena ruka depopulista i sotonista, jača kontrola prije svega vlastitog stanovništva je zagarantirana. No, to će se odraziti na cijeli svijet.

S druge strane imamo nesimpatičnog lika, alfa mužjaka s tri braka iza sebe koji je ipak otac petero djece i koji je kao prvi američki predsjednik sudjelovao u Hodu za život, najavio ukidanje abortusa u javnim ustanovama i koji definitivno nije NWO. Postoje proroštva da će Trump osvojiti drugi mandat pa ovo sada izgleda kao kušnja. Ubrzo ćemo znati.

Zašto toliko mrze Trumpa?

Dva osnovna pitanja su: zašto ga toliko mrze i može li on unatoč svojoj prošlosti biti oruđe u Božjim rukama? Odgovor je jedan te isti: mrze ga jer on je oruđe u Božjim rukama, kao što je bio nekoć David, kralj sa svakojakim štiklecima u biografiji.

Molim za Trumpa da se snađe u svemu što ga okružuje. Lukav je on, ma što mislili o njemu, sigurno se radi o izvanrednoj inteligenciji. Osim toga okružio se kršćanima: moliteljima i proliferima. Njihova prisutnost nije bez značaja. Uskoro bi svijet mogao biti drugačiji. Ustalo je kraljevstvo protiv kraljevstva. Dođi kraljevstvo Tvoje!


Autor: CroExpress/Dražen Bušić Datum objave: 08.10.2020.