Poduzetnik, spisatelj, pjevač… A tek su mu 22 godine. On je Željko Milašinović, rodom iz Lipika , a trenutačno živi i radi na Krku. 

Već sa 15 godina izdao je zbirku pjesama pod nazivom ‘Kap na djelićima sunca’, a s 18 godina izdao je ljubavni roman ‘Ljeto koje se pamti’ u kojemu je pisao o dvije teenagerske ljubavi.

Prošle godine izdao je svoj prvi singl ‘Lavina’, a u razgovoru s ovim mladim talentom saznali smo da nas uskoro očekuje i nešto novo.

‘Spremam novi roman koji ću uskoro predstaviti svojim fanovima, a spremam i novu pjesmu, istog naziva kao roman, ‘Ništa za ljubav.’, otkrio nam je Željko.
Na pitanje što više voli glazbu ili pisanje, i vidi li se više kao pjevač ili spisatelj, mladi talent odlučno nam odgovara – oboje. 

Pjesme uglavnom piše sam, a  kako iza sebe već ima dosta javnih nastupa zanimalo nas je i je li tremaš.
‘Kada ne bih imao tremu, ne bi nastupao’, kaže Željko dodajući da mu je najteži dio posla odabrati što obući za nastup.

‘I mučenje sa kolegama, koji preko prijevare pokušavaju dobiti nešto što žele. Puno ima hijena u ovom poslu, a malo iskrenih kolega koji ti žele sreću i uspjeh’, iskreno će.
Svaki javan posao sa sobom nosi i kitike, Željko kaže ‘ako je kritika dobronamjerna, prihvatiš. Onu zlobnu odbaciš’.

‘U početku je to bilo teško, ali s vremenom se naučiš kako se postaviti.’

Upitali smo ga za planove za budućnost, međutim Željko ne voli govoriti o planovima koji nisu bar napola dovršeni.
‘Planova ima puno, one najbolje odabirem i predstavljam javnosti’, mudro kaže mladi talent kojem i naša redakcija želi puno uspjeha u poslu, odnosno pozivu.


Autor: CroExpress Datum objave: 24.08.2020.