PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

13.07.2020
tekst
tekst

Poslovne vijesti

'OSTANITE U HRVATSKOJ' KBC Rijeka uputila poziv mladim liječnicima da se prijave za specijalizaciju

Foto: KBC Rijeka

Foto: KBC Rijeka

Zapošljavaju 9 specijalizanata.

Br. pregleda: 2158

Autor: CroExpress

Klinički bolnički centar Rijeka ponovno je raspisao natječaj u kojem traži devet specijalizanata za različite medicinske specijalnosti. Riječka bolnica tako poziva mlade liječnike da se prijave na natječaj za specijalizacije iz hematologije, internističke onkologije, nefrologije, neurologije i dječje stomatologije – po jedna specijalizacija te po dvije specijalizacije iz kardiologije te patologije i citologije.

Ova bolnica natječaje za 37 specijalizanata raspisala je i u srpnju, a u rujnu je temeljem njega zaposlila 27 mladih liječnika. Tada su poništeni natječaji iz šest specijalizacija, među njima i nefrologiju, patologiju i citologiju, dok su natječaji za specijalizacije iz hematologije, internističke onkologije, dječje stomatologije i medicinske biokemije poništeni iz jednostavnog razloga - jer se na njih nije javio nitko.

Pristupnici moraju predati onoliko prijava i kompleta dokumentacije za koliko grana specijalizacije se natječu, a krajnji je rok za podnošenje prijava 2. prosinca 2019., poručuju iz KBC-a Rijeka, javlja RTL.

26.11.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.