PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

24.10.2019
tekst
tekst

Istinite priče

(VIDEO) DJEVOJKA O KOJOJ SE DANIMA PRIČA U HRVATSKOJ Hrvatica iz Njemačke svojom pjesmom, pričom i odvažnošću rasplakala naciju

Foto: Snimka zaslona Nova TV

Foto: Snimka zaslona Nova TV

Stella Scholaja.

Br. pregleda: 40120

Autor: CroExpress

19-godišnja Stella Scholaja pojavila se na hrvatskom showu 'Supertalent' i svojom pjesmom, glasom i životnom pričom rasplakala naciju.

Stella se glazbom bavi od malih nogu i živi kroz glazbu. Niti mišićna distrofija koja joj je dijagnosticirana s 11 godina nije ju spriječila da prestane skladati i pjevati. 'Da nema glazbe, ja danas ne bih bila živa. Glazba je moj način izražavanja, kroz nju pokazujem sve svoje emocije i ljubav. A ljubav me uvijek inspirira, bilo da se radi o teškim ili lijepim životnim trenucima', rekla je za dnevnik.hr Stella.

Rođena je u Njemačkoj, gdje živi s roditeljima koji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a s kojima je nekako i počela priča o prijavi na hrvatski 'Supertalent'. Naime, Stella je pjesmu koju je otpjevala na audiciji napisala i posvetila sinu očeva prijatelja koji je izgubio tešku borbu s rakom i iza kojega je ostala tužna obitelj i zaručnica. Stoga im je Stella pokušala pružiti utjehu i napisati pjesmu. Koliko im to znači, dovoljno nam govori to što je obitelj preminulog mladića stigla sa Stellom na audiciju i bodrila ju u publici tijekom njezina emotivna nastupa.

Stella je u Hrvatsku s roditeljima dolazila kao djevojčica, a u njihovu se njemačkom domu često slušala hrvatska glazba koja ju inspirira. 

Pogledajte nastup o kojem se danima priča u Hrvatskoj: 

01.10.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.