PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

08.08.2020
tekst
tekst

Iseljenički info

UPOZORENJE ZA PUTOVANJA Hrvatska na nizozemskoj narančastoj listi zemalja, evo što to znači

foto: nederlandwereldwijd

foto: nederlandwereldwijd

Nizozemska vlada također upozorava građane da se stanje s bilo kojom zemljom može naglo izmijeniti te da to imaju u vidu kada rade planove za putovanja.

Br. pregleda: 1133

Autor: CroExpress

Hrvatska je od utorka na nizozemskoj narančastoj listi zemalja zbog porasta slučajeva koronavirusa,prenosi Hina, te se nizozemskim građanima "snažno preporučuje" 14-odnevna samoizolacija po povratku u zemlju, objavile su tamošnje vlasti.

"Upozorenje za putovanja za Bugarsku, Rumunjsku, Švedsku i Hrvatsku za neko će vrijeme ostati narančasto. To je zbog epidemiološkog stanja u tim zemljama. Ako i dalje odlučite tamo putovati, snažno se preporučuje da odmah po povratku u Nizozemsku odete u 14-odnevnu samoizolaciju", stoji na stranici nizozemske vlade.

"Trenutno se u Hrvatskoj povećala stopa infekcije koronavirusom. Stoga je zemlja iz žute stavljena na narančastu listu zemalja", kaže vlada, uz napomenu da se u Hrvatsku putuje samo ako je nužno. Nizozemska vlada također upozorava građane da se stanje s bilo kojom zemljom može naglo izmijeniti te da to imaju u vidu kada rade planove za putovanja.

22.07.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.