PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

16.07.2020
tekst
tekst

Iseljenički info

JOŠ VIŠE ODREDIŠTA OD SREDINE LIPNJA Croatia Airlines obnavlja letove iz Zagreba u 11 europskih odredišta

Foto: croatia airlines

Foto: croatia airlines

Od 8. lipnja ponovno se uvode letovi na liniji Zagreb – Zürich na kojoj će putnicima biti na raspolaganju četiri jutarnja leta – ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, a od 15. lipnja i poslijepodnevni letovi ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Br. pregleda: 1173

CroExpress/PR

Toga dana (15. lipnja) obnavljaju se i izravne međunarodne linije iz Zagreba u još sedam europskih odredišta – München, Sarajevo, London Heathrow, Dublin, Rim, Bruxelles i Beč, javlja Hina.

Iz Zagreba u München i Sarajevo Croatia Airlines letjet će ponedjeljkom, srijedom i petkom; London ponedjeljkom i petkom, a Dublin utorkom, četvrtkom i nedjeljom.


Ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom domaći avioprijevoznik letjet će za Rim preko Splita, za Bruxelles su predviđeni jutarnji letovi ponedjeljkom te poslijepodnevni četvrtkom, petkom i nedjeljom, a za Beč četvrtkom i nedjeljom.

Croatia Airlines još je 25. svibnja obnovio letove na liniji Zagreb – Amsterdam, na kojoj se leti svakoga dana jedanput, a uveden je i drugi dnevni let na liniji Zagreb – Frankfurt na kojoj se neprekinuto letjelo i tijekom epidemiološke krize. Također, od 1. lipnja zrakoplovi tvrtke ponovno lete na redovitoj liniji Zagreb – Kopenhagen, četiri puta na tjedan.

Tako će do sredine lipnja zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta.

U domaćem prometu 8. lipnja ponovno se uvodi linija Zagreb – Zadar – Pula jedanput na dan, a nastavljaju se obavljati letovi na linijama Zagreb – Split i Zagreb – Dubrovnik, dvaput na dan.

U kompaniji navode da je opseg letova prilagođen aktualnoj tržišnoj potražnji i uvjetima putovanja u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom u Europi, a moguće su i naknadne promjene u planiranom redu letenja.

Uvođenje ostalih linija u domaćem i međunarodnom prometu ovisit će o daljnjem razvoju situacije i tržišnoj potražnji, koja je uvelike smanjena zbog epidemije koronavirusa.

04.06.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.