CroExpress/PR

Hit su turističke oaze u kojima nema masovnosti, a koje – s druge strane – zadovoljavaju sve potrebe modernog putnika.
Upravo je takav Vukovar. Odličan izbor za sve one koji jedva čekaju krenuti na putovanje. Od kulturnog i aktivnog turizma do prekrasne prirode i tradicionalne gastronomije, Vukovar ima sve. Najmanje je pet razloga zbog kojih ovaj grad nije bio nikad bliže.
#VukovarZaSvaVremena
Galerija fotografija
Video



OČEKUJE VAS…


DANI SMIJEHA U HRVATSKOM DOMU VUKOVAR

23.-26. lipnja 2020.
Predstave s početkom u 21:00 sat održati će se prema sljedećem rasporedu:
• 23.6.2020. – Kazališna družina FORT FORNO: JEDNA OD SESTARA – humoristična monodrama u izvođenju Katice Šubarić, redatelj Robert Raponja
• 24.6.2020. – Kazalište Moruzgva: CABARET “PREKO VEZE” – autor teksta i redatelj Ivan Leo Lemo
• 26.6.2020. – Kerekesh Teatar: POD HITNO NA HITNU – autor teksta i režija Ljubomir Kerekeš



14. VUKOVAR FILM FESTIVAL
26. do 30. kolovoza 2020.
Festival podunavskih zemalja – Vukovar Film Festival održava se od 2007. godine i po mnogočemu je jedinstven festival. Jedini je filmski festival koji se doslovno održava na Dunavu i time nudi jedinstven doživljaj. Osmišljen je da promovira i širi kreativni uzlet filmaša iz podunavskih zemalja.
Tematsko opredjeljenje festivala na filmove iz podunavskih zemalja logično je povezano s Vukovarom kao centrom hrvatskog dijela Podunavlja. Budući da je VFF jedini filmski festival ove regije, na međunarodnom planu želi povezati filmaše podunavskih zemalja, čije su kinematografije danas među najvitalnijima na svijetu. Više na stranicama VFF-a


SAIL-IN KINO NA DUNAVU

LIPANJ – KOLOVOZ

Kao uvertira u 14. Vukovar film festival moći ćete uživati u Plovidbenom Sail-IN kinu na Dunavu, svojevrsnoj atrakciji koja će se održavati na panoramskom brodu Vukovar Waterbus. Ovaj jedinstveni projekt, jedini takav u Hrvatskoj, proširuje turističku ponudu Vukovara u ljetnim mjesecima koji su pred nama, a uključuje panoramsku plovidbu Dunavom uz projekciju vrhunskih igranih i dokumentarnih filmova.

Filmovi se prikazuju petkom i subotom od 21 sat, i to petkom dokumentarni filmovi (Odabrao Đelo Hađiselimović) a subotom dugometražni filmovi.

Očekuju vas i brojna iznenađenja i dodatne ponude.
Više na: www.vukovarwaterbus.hr

I naravno sve uz pridržavanje epidemiološkim mjera!





Datum objave: 01.06.2020.