PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

04.06.2020
tekst
tekst

Iseljenički info

PRIOPĆENJE O radu diplomatsko-konzularnih predstavništva Republike Hrvatske u Njemačkoj

Foto: CroExpress

Foto: CroExpress

Br. pregleda: 11351

CroExpress

- Želimo Vas informirati da diplomatsko-konzularna predstavništva Republike Hrvatske u Saveznoj Republici Njemačkoj prilagođavaju svoj rad aktualnoj situaciji i okolnostima pandemije koronavirusa te nastavljaju s pružanjem svih konzularnih usluga, ali uz prethodnu najavu i dogovor termina putem telefona ili elektronske pošte.

U ovom smislu, zainteresirani podnositelji zahtjeva za konzularne usluge trebaju se prethodno najaviti nadležnom konzularnom uredu Republike Hrvatske u SR Njemačkoj te dobiti termin za podnošenje zahtjeva za određenom konzularnom uslugom.

Molimo za razumijevanje da se sve stranke koje će na temelju prethodno dobivenog termina pristupiti nadležnom konzularnom uredu zbog podnošenja konzularnih zamolbi moraju pridržavati svih higijenskih i epidemioloških mjera propisanih pozitivnim njemačkim i hrvatskim propisima, te sa sobom ponijeti svoje kemijske olovke i zaštitne maske.

Brojevi telefona i e-mail adrese diplomatsko-konzularnih predstavništava RH u Njemačkoj dostupni su na sljedećim poveznicama:

Veleposlanstvo RH u Berlinu

Generalni konzulat RH u Düsseldorfu

Generalni konzulat RH u Hamburgu

Generalni konzulat RH u Frankfurtu

Generalni konzulat RH u Stuttgartu:

Generalni konzulat RH u Münchenu

Vijesti i informacije o radu hrvatskih diplomatsko-konzularnim predstavništvima u Njemačkoj također možete pratiti putem web stranice te Twitter profila @KroBotschaft.

Veleposlanstvo RH u Berlinu -


16.05.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.