Autor: CroExpress

Nalazimo se u situaciji u kojoj nas sa svih stran bombardiraju virusi, potresi, ograničenja kretanja, crne vijesti, strah i neizvjestan pogled u budućnost. Moramo ostati pozitivni i vjerovati u dobro. Strah i nada najjači su pokretači za naš opstanak, izaberimo nadu.

U želji da pomognu, naši susjedi i prijatelji koji vode pripreme za Ljubljanski maraton pridružili su se u nastojanju da se prikupi veći iznos za humanitarni karakter Zagreb maratona, a to je obnova Klinike za plućne bolesti Jordanovac. U želji da i oni naprave jedan zid, zid nade nove bolnice, pridružili su se ekipi Zagrebačkog maratona i zajedno sudjeluju u maratonu življenja!

Tim PRIPRAVE, koji se priprema za Volkswagen Ljubljanski maraton, najveći rekreativni klub u Sloveniji, želi prevladati negativizam, zaštititi ljude od straha i širiti nadu, dobru volju i povezati ljude. Za trkače su pripremili i razne zanimljive članke koji im mogu uljepšati svaki trenutak u danu i pomoći da lakše podnesu izolaciju i nađu sreću u svakodnevnim stvarima.

Godine 2019. PRIPRAVE tim doveo je čak 173 trkača na Zagrebački maraton, što je 15% svih sudionika na trku Garmin 10 km. Trčanje ih je povezalo, granice su pale, zajedno kreću naprijed. Hrvatska i Slovenija se povezuju u treningu uživo.

Pridružite im se. Trening snage kod kuće * UŽIVO * SVAKI DAN u 19 sati. Kroz svaki trening, treneri pozivaju sve sudinike da sudjeluju u akciji prikupljanja donacija te na taj način pomognu nama u nastojanju da se prikupe sredstva i pomogne u temeljitoj obnovi bolnice Jordanovac. U nedjelju, 5. 4. 2020. započeli su s treninzima koji će se održavati sada svaki dan u 19 sati i mogu se pratiti uživo na FB stranici Zagreb maratona te neposredno nakon treninga na YouTube kanalu.

Datum objave: 07.04.2020.