“Nogomet je sport koji zahtijeva posebnu i iznimnu fizičku spremu. Čovjek od 40 godina nema iste kapacitete kao čovjek od 20 ili 30 godina, osim ako nije Zlatan Ibrahimović”, rekao je Mourinho.

Trener Tottenhama, Jose Mourinho, može se pohvaliti da je u svojoj trenerskoj karijeri radio sa brojnim poznatim i slavnim igračima. Jedan od njih, prenosi bljesak.info, za vrijeme njegovog mandata u Interu koji je tih godina bio ponajbolja momčad Europe, bio je i Zlatan Ibrahimović, kojeg je trenirao i u Manchester Unitedu, kada su Crveni vragovi osvojili Europsku ligu.

U razgovoru za Tencent Sport, Portugalac poznat kao ‘The Special One’ pohvalio je svog nekadašnjeg pulena.

“Nogomet je sport koji zahtijeva posebnu i iznimnu fizičku spremu. Čovjek od 40 godina nema iste kapacitete kao čovjek od 20 ili 30 godina, osim ako nije Zlatan Ibrahimović”, rekao je Mourinho. “Za trening trebate znati razmišljati na pravi način. Znanje i iskustvo mogu vam samo pomoći da se razvijate”, zaključio je.

Inače, razlog ovih pohvala je taj što Zlatan u Milanu prikazuje da su godine samo broj jer unatoč 39 na leđima, igra kao mladić i predvodi Rossonere do prvog mjesta u Serie A sa devet pogodaka u sedam kola.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 20.11.2020.