PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

05.08.2020
tekst
tekst

Hrvatska

TESTIRANJE PO ČETVRTI PUT Plenković negativan na koronavirus

foto: Hina/Dario GRZELJ

foto: Hina/Dario GRZELJ

Testirao se na prisutnost koronavirusa jer je bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je određena mjera samoizolacije.

Autor: CroExpress/hina

Premijer Andrej Plenković obavio je u utorak testiranje na prisutnost koronavirusa i nalaz je negativan, potvrđeno je iz Vlade. "Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan", rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je  bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je  određena mjera samoizolacije. Plenković je jučer predsjedao šestom sjednicom Nacionalnog vijeća za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, a na tom sastanku sudjelovala je i ministrica Blaženka Divjak koja je u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i testiranju na koronavirus.

Plenković se testirao po četvrti put, kako je u ranijoj današnjoj izjavi rekao glasnogovornik Vlade, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša. Negativan je i nalaz ministrice Divjak.

15.07.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.